Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Αντίπαρος: less is more

Το μικρό νησάκι απέναντι από την Πούντα της Πάρου είναι ένα μικρό καταφύγιο μέσα στο Αιγαίο.

Η Αντίπαρος έχει μια ξεχωριστή επιρροή πάνω σου: με το που φθάνεις εκεί με το ferry boat από την Πάρο, οι ρυθμοί αμέσως πέφτουν! Το φιλικό ψαροχώρι της Χώρας σε υποδέχεται με παρέες νέων ανθρώπων, πολύβουα καφέ και ταβέρνες με νόστιμο φαγητό. Κάποτε, ήταν το πιο ροκ νησί των Κυκλάδων αμέσως μετά μετά την Ίο. Στην πορεία –μέσα στην τελευταία δεκαετία- η Αντίπαρος έγινε σαφώς πιο δημοφιλής, ο χαρακτήρας όμως δεν άλλαξε δραματικά. Εξακολουθεί να προσφέρει πιο εναλλακτικές, ροκ διακοπές και να είναι το “καλοκαιρινό όνειρο” για πολλούς από εμάς.


Λόγοι για να πάτε:
Γιατί στον κεντρικό δρόμο της Χώρας, υπάρχει ζωή και παρέες από το πρωί έως το βράδυ. Πολύ επιλέγουν συχνά να μην πάνε για μπάνιο και να παρατείνουν τη σιέστα τους κάτω από τις βουκαμβίλιες.
Για το zen τοπίο το Άγιο Γεώργιο. Ζητήστε από το τουριστικό καραβάκι να σας πάει για μπάνιο στο απέναντι νησί αλλά και μια βόλτα στο μοναδικό του σπήλαιο για να απολαύσετε βουτιές σε κρυστάλλινα νερά! Μην φύγετε χωρίς να φάτε στις ψαροταβέρνες της περιοχής (οι τιμές είναι λογικές).
Για τα μπαράκια το βράδυ στη Χώρα. Ένα τεράστιο, ετερόκλητο πλήθος γίνεται μια χαλαρή παρέα. Τίποτα δεν είναι στημένο, όλοι είναι κοινωνικοί.
Για την παραλία Λιβάδια. Είναι μια μικρή, τιρκουάζ αγκαλιά!
Γιατί περπατάς όλη μέρα με το μαγιό και το καφτάνι σου χωρίς να νοιάζεσαι…
Για τα παλιά και νέα «ροκάκια» από το camping. Couleur local!

www.jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου